Netwerk vertoont de beste films uit 2019

Netwerk vertoont de beste films uit 2019

Foto: *

Aalst - Na het shoppen en het schaatsplezier kun je deze kerstvakantie met Netwerk Film Re:publiek genieten van een hoop filmparels.

Eindejaarslijstjes
Netwerk Film Re:publiek draait helemaal rond de keuzes van het publiek en past in de traditie van de populaire eindejaarslijstjes. Het publiek selecteerde negen films die je in 2019 absoluut moet gezien hebben. “Dit leidde tot verrassende resultaten en een afwisselend programma, maar het zijn allemaal films die de moeite waard zijn om gezien te worden,” zegt Hans Bocxstael, coördinator Netwerk Film.
 
Re:publiek wordt vrijdag 20 december op gang getrapt met ‘Bohemian Rhapsody’, een verpletterende ode aan Queen en Freddie Mercury. Ook filmtoppers als ‘Beautiful Boy’ van de Gentse regisseur Felix van Groeningen, ‘Once Upon a Time in Hollywood’ van Quentin Tarantino en ‘Dolor y gloria’ van de Spaanse grootmeester Pedro Almodóvar worden vertoond. Nog tot en met 5 januari kunnen filmliefhebbers genieten van deze pareltjes op groot scherm. Nadien kun je gezellig napraten met een drankje in het café.

Het volledige programma vind je op www.netwerkfilm.be. Je kunt je ticket aan de kassa kopen, maar reserveren is wel aangewezen als je zeker wil zijn van een plaats.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio