Jongeren En Toneel In Erembodegem brengen Ellis in Wonderland

Jongeren En Toneel In Erembodegem brengen Ellis in Wonderland

Foto: Ellis in wonderland

Aalst - 'JETIE' trakteert de toneelliefhebbers uit Erembodegem en omstreken met 'Ellis in Wonderland' alweer op een fantastisch en fantasierijk toneelstuk voor en door jongeren

'Ellis in Wonderland' is een bewerking van 'Alice, Alice, Alice' van Carlos Theus dat op zich ook weer gebaseerd is op het alom gekende Alice in Wonderland van Lewis Carroll.


Deze Ellis loopt in haar wonderland de meest bizarre personnages tegen het lijf: daverende deuren, bloeiende bloemen en vreemde vogels, zelfs een tengere tweeling, een rokende rups, een mega mompelpoes, een kaastaart-etende kaashaas met een hete thee-drinkende hoedenmaker en natuurlijk een keurige koning met zijn hatelijke koningin.

Voor de regie kan JETIE deze keer beroep doen op Sarah Van Overwaelle, reeds bekend door enkele figurantenrolletjes en sinds kort ook te zien als nieuwe kotstudenten bij 'De Kotmadam'.

Sarah sprong voor JETIE in de bres nadat de oorspronkelijke regisseur het anderhalve week voor aanvang van de repetities liet afweten. Een vuurdoop dus voor de nog studerende Sarah, die er vol van jong enthousiasme invloog en in een recordtijd voor zorgde om een prachtige bewerking aangevuld met muziek, zang en dans neer te zetten. 


'Ellis in Wonderland' speeldata en reservaties:

zaterdag 24 april om 20 uur
zondag 25 april om 15 uur
vrijdag 30 april om 20 uur
zaterdag 1 mei om 19 uur, telkens in het Parochiehuis aan de Termurenlaan te Erembodegem;

Kaarten reserveren kan telefonisch op 0498 79 95 83 of via info@jetie.be


Kaarten kosten 6 euro in voorverkoop, kinderen tot 12 jaar betalen slechts 3 euro. Ook het kansenpastarief is van toepassing.


 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio