Literaire wandeling

Aalst - Het Aalsters Literair BonTgenootschap is een splinternieuwe vereniging die zich tot doel stelt Aalst op de literaire kaart te plaatsen. Ze gaan meteen van start met 'Literaturelure', een evenement dat aansluit op Gedichtendag. Als curator van dit evenement dat op donderdag 27 januari doorgaat, werd gekozen voor Patrick Bernauw. Samen met hem werd een literaire wandeling uitgestippeld waar leerlingen van het secundair onderwijs voor 5 euro aan kunnen deelnemen.

Om 19u30 start de wandeling in de bibliotheek waar een overzicht gegeven wordt van de deelnames aan de wedstrijd Stapelgedichten. Vervolgens krijgen je Patrick Bernauw te zien als literaire stand-up comedian met ‘De vloek van Macbeth’. Daarna zet de wandelen zich verder naar poëtische triptieken geïnspireerd door het werk van Erik Heyman om tenslotte te eindigen bij Jotie ’t Hooft, muzikaal geïnterpreteerd door Luc Borms.

Meer info: alb@gmail.com

Het Aalsters Literair BonTgenootschap wordt gevormd door:
Renate Coen, Joke Guns, Karel Nijs, Katrien Van Schuylenberg, Anja Van Geert, Ann Blanckaert, Rudi De Smet, Ilse Weber, Patrick Bernauw, Claire De Lombaert

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio