WIN WIN WIN. Gratis naar Cinéma Musique

WIN WIN WIN. Gratis naar Cinéma Musique

Foto: *

Aalst - Kamerorkest Arc-en-ciel staat garant voor prikkelende, avontuurlijke en meeslepende concertervaringen. Op 23 maart brengen zij onder leiding van Aalsterse pianist Tom Deneckere originele orkestrale filmmuziek uit de 20ste eeuw die bijna exclusief voor de cinema schreven.

De twintigste eeuw bracht een aantal originele filmcomponisten voort, we denken daarbij aan Ennio Morricone, John Williams en Nino Rotta. En hoeveel mensen weten nog dat Charles Chaplin behalve een meesterlijk acteur en geniaal regisseur ook componist was van zijn eigen filmmuziek?

Kamerorkest Arc-en-ciel staat garant voor prikkelende, avontuurlijke en meeslepende concertervaringen. Het orkest is niet zomaar in een hokje te plaatsen; de essentie van hun muziek komt uit het hart. Kamerorkest Arc-en-ciel wordt geleid door de Aalsterse pianist en dirigent Tom Deneckere.

Gratis naar Cinéma Musique

Op vrijdag 23 maart brengt Arc-en-ciel om 20 uur in de Feestzaal van het VTI aan de Vakschoolstraat 41 te Aalst 'Ciném& Musique. Wie er heen wil kan bij ons zijn kans wagen. Het Nieuwsblad heeft immers drie duotickets gratis in de aanbieding. Het enige wat je moet doen om kans te maken op zo een duoticket is een e-mail sturen naar aalst@nieuwsblad.be met de vermelding van Cinéma Musique en je gegevens.

Info en reservering: www.rosarioconsort.be of via info@rosarioconsort.be en 0493/ 49.90.24

Kaarten in voorverkoop kosten 12 euro. Aan de kassa betaal je 15 euro. Met een kansenpas krijg je toegang voor 1,5 euro.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio