Voetbalmatch Eendracht Aalst - Lommel United uitgesteld

Aalst - Naar aanleiding van het vreselijke busdrama in Zwitserland, waarbij heel wat slachtoffers uit Lommel te betreuren zijn, hebben Lommel United en Eendracht Aalst in onderling overleg beslist de wedstrijd van aanstaande zondag uit te stellen. Aan het Sportcomité van de KBVB wordt gevraagd een latere datum voor deze wedstrijd te bepalen.

Eendracht Aalst zal dit weekend bij de wedstrijden van al haar jeugdploegen een minuut stilte in acht nemen ter nagedachtenis aan alle slachtoffers.

Supporters die in voorverkoop al een ticket kochten voor de wedstrijd Eendracht Aalst - Lommel worden verzocht hun ticket bij te houden. Info over de geldigheid of eventuele omruiling van de tickets voor deze wedstrijd op latere datum volgt later.
De op zaterdag geplande voorverkoop gaat niet door. Info over nieuwe voorverkoopdata volgt later.

Het bestuur, de spelers, trainers en clubmedewerkers van Eendracht Aalst lieten al weten hun oprechte medeleven aan alle getroffen families aan te bieden. 'Onze gedachten gaan nu uit naar iedereen, in Lommel en elders in het land, die een kind, een familielid, een vriend of vriendin verloor in dit verschrikkelijke ongeval', klinkt het bij hen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio