Gewijzigde verkeerssituatie door komst prinsenpaar

Gewijzigde verkeerssituatie door komst prinsenpaar

Foto: © Photo News

Aalst - Prins Filip en Prinses Mathilde zullen op donderdag 19 april het jubelconcert van Cantate Domino bijwonen in de Sint-Martinuskerk. Door de aanwezigheid van het Prinsenpaar zal er niet kunnen geparkeerd worden in de rondomliggende straten van de Sint-Martinuskerk

Prins Filip en Prinses Mathilde begeven zich op 19 april 's avonds naar de Sint-Martinuskerk in Aalst. Zij wonen er het concert 'Cantate Domino klinkt in drieluik Bach-Händel-Mozart' bij, gebracht door het Koninklijk Knapen- en Mannenkoor 'Schola Cantorum Cantate Domino'. Het koor doet hiervoor een beroep op het orkest Aspetti Musicali en de gerenommeerde solisten Patrick Van Goethem (altus), Bart De Kegel (tenor) en Lieven Termont (bariton), dit alles onder leiding van dirigent David De Geest.
 

De parking 'De Burcht', de parking in de Zonnestraat en de Parking Keizershallen zijn aanbevolen alternatieven voor wie toch in de buurt een parkeerplaats zoekt.
 

Het concert start stipt om 20.15 uur. Het prinsenpaar zal rond 21.45 uur de kerk verlaten via de uitgang van de Ponststraat.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio