Vaste afspraak voor Superstar op Wielen op Pinkstermaandag

Vaste afspraak voor Superstar op Wielen op Pinkstermaandag

Foto: www.covhenxel.nl

Aalst - Voor heel wat Aalstenaars staat 'Pinkstermaandag' synoniem met 'Superstar op Wielen'. Op maandag 28 mei wordt het inderdaad terug verzamelen geblazen met familie en vrienden voor een sportief dagje uit.

De trouwe tweewieler wordt van stal gehaald, de ketting extra gesmeerd en de banden bijgepompt. Sportcentrum Osbroek is maandag 28 mei het startpunt van de vijfentwintigste editie van Superstar op Wielen.

Starten kan tussen 10 en 13 uur, hierdoor heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om er een aangename leuke dag of namiddag van te maken.

Superstar op Wielen is een gezellige fietstocht doorheen Groot - Aalst. Zowel de korte (25-30 km) als de lange route (45-50 km) loopt langs minder bekende en rustige plekjes in het Aalsterse. In elke deelgemeente houden de fietsers halt om een aantal eenvoudige sportproeven uit te voeren. Onderweg is er volop gelegenheid voor een hapje en een tapje.

Iedereen kan deelnemen, maar er moet wel een groep van minimum 5 personen gevormd worden. Individuelen kunnen aansluiten bij een groep of zelf een team vormen.
Het sportieve vermaak primeert, maar wie de echte competitiesport zoekt komt eveneens aan zijn trekken, de resultaten van alle sportbeoefenaars worden samengeteld en duiden aan het eind van de dag de 'Superstarploeg' aan.


Vertrek en aankomst: Sportcentrum Osbroek, F. Blanckaertdreef Aalst
Afstand: 5 korte omlopen ( 25-30 km, 8 proeven ) en 1 lange omloop (45-50 km, 9 proeven ).
Vrije start: tussen 10.00 en 13 uur
Prijsuitreiking: 19.15 uur
Inschrijvingen: ter plaatse of via Sportdienst Zwarte Zustersstraat 17 Aalst, 053 73 22 63, marc.stockman@aalst.be
Deelnameprijs : 1,50 EUR,- ( tot 12 jaar gratis ), verzekering inbegrepen

Tot zolang de voorraad strekt ontvangt iedere deelnemer trouwens een leuke pet.
Tevens worden onder alle deelnemers twee fietsen en sportjassen verloot.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio