Rocken na het blokken

Aalst - Het schooljaar loopt op zijn einde en de examens zitten er voor vele student ondertussen ook op. Een reden te meer om een duchtig feestje te bouwen. De derde editie van After Blok Rock is daar een uitgelezen gelegenheid voor. After Blok Rock, ook wel gekend als 'ABR', is een Aalsters festival georganiseerd door de Verkenners (14 tot 17-jarigen) van de Scouts St- Aloysius Aalst.

After Blok Rock werd voor de eerste keer georganiseerd in 1999 en stopte na vijf edities. Nadien werd het stil rond het festival. Tot drie jaar geleden, in 2010, ABR nieuw leven werd ingeblazen. 
 
Vijf groepen mogen zaterdag het podium betreden: Cote d’Alost, The Horny Horses, Experienced, El Dainty (winnaar Radio Katanga’s talentenjacht) en Brain Damage.
 

Voor de After Party werden voor enkele DJ’s gezorgd, ook zijn er nog wat kleine gastoptredens door enkele Aalstenaars voorzien om sfeer te verzekeren.

Wie er niet bij kan zijn, of toch nog moet studeren, kan tussen de boeken toch meegenieten. Dit festival wordt immers ook live uitgezonden door de Aalsterse radiozender Katanga.
 

info@afterblokrock.be

www.AfterBlokRock.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio