Grote werken op de E40

Aalst - Net als vorig jaar starten tijdens de vakantieperiode opnieuw een aantal snelwegwerven. Door werken op de E40 ter hoogte van Aalst richting Brussel wordt ernstige hinder verwacht naar en rond Brussel vanaf 29 juni.

 In een radiospot en via krantenadvertenties geeft het AWV een overzicht van alle grote snelwegwerven die nog op het programma staan in 2012. Specifieke aandacht gaat uit naar de werken op de E40 naar Brussel. AWV kiest ervoor om de snelwegwerven met grote verkeersimpact zoveel mogelijk uit te voeren tijdens de zomervakantie om de hinder te beperken voor de weggebruikers.

Vanaf 29 juni start de aannemer met het structureel onderhoud van het wegdek op de E40 tussen Erpe-Mere en Affligem in de rijrichting van Brussel. Daardoor moet het doorgaand verkeer op twee versmalde rijstroken overdag en één rijstrook ‘s nachts. De op- en afritten van Erpe-Mere en Aalst moeten daarbij tijdelijk en gefaseerd worden afgesloten.

De werkzaamheden zullen ongeveer 3 weken duren. Op www.wegenenverkeer.be kunnen weggebruikers alle actuele informatie over de grote werven 2012 terugvinden.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio