Hoe aan cambio autodelen doen?

Hoe aan cambio autodelen doen?

Foto: Tony Morgan

Aalst - De stad Aalst lanceert vanaf september cambio autodelen. Dat is een makkelijke formule waarbij dag en nacht een jong, goed onderhouden en gevarieerd wagenpark voor klanten klaar staat. Op donderdag 21 juni kun je hierover meer vernemen tijdens een infosessie in cultuurcentrum De Werf.

Cambio autodelen is een interessante formule voor wie slechts sporadisch een auto nodig heeft of als oplossing voor een tweede wagen.

Klant worden, reserveren en rijden, zo eenvoudig kan het zijn. Je rijdt dan volgens de voor jou meest interessante formule. Ook voor bedrijven kan cambio autodelen voordelen bieden.
 

De stad organiseert in samenwerking met vzw Cambio een eerste infosessie op donderdag 21 juni om 20 uur in cultuurcentrum De Werf. Je krijgt er alle nodige informatie over hoe Cambio autodelen in zijn werk gaat. Er is ook een vragenronde waar je terecht kunt met alle mogelijke vragen over dit nieuwe project.
 

Kan je er niet bij zijn, bezoek dan zeker de informatiestand aan het stadhuis tijdens de zaterdagmarkt van 23 juni. Je krijgt er naast een heleboel informatie ook een cambio demowagen te zien.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio