Parkfeesten in Relst

Parkfeesten in Relst

Foto: Veerle Van Dessel

Kampenhout - Trouwe medewerkers leggen de laatste hand aan de voorbereidingen voor de 51ste Parkfeesten in Relst, die dit weekend plaatsvinden. 'Een groep enthousiaste jongeren zette er dit jaar mee zijn schouders onder,' zegt secretaris Freddy Van Dessel, 'Aan de ziel van de Parkfeesten werd niet geraakt, maar vooral de publicitaire uitstraling onderging dit jaar een ware metamorfose.'

Publiekstrekker nummer één blijft Will Tura op vrijdagavond.  Hij staat dit jaar al voor de 44ste keer op het parkfeestenpodium.  Met zijn zomertour Tura Live 2012 brengt hij een unieke show met gekende klassiekers en heel wat nieuw werk uit zijn recente CD Ik ben een zanger.

De wielervrienden van Kampenhout organiseren zaterdag om 15:00 uur de Grote Prijs Park van Relst, een wielerwedstrijd voor nieuwelingen.
’s Avonds verandert de feesttent in een heuse danstempel met de Summer Park Party II.   Party DJ Wim zorgt voor ambiance met dansmuziek uit de jaren '80, '90 en 2000.  Alles vindt plaats in een zomers decor en er is een exclusieve mojitobar.

Park4Kids

Zondag is traditioneel een gezellige familiedag op de Parkfeesten. Vanaf 14:00 uur is het parkdomein helemaal voor de kinderen met Park4kids.  Het wordt een namiddag met tal van activiteiten zoals grime, reuze springkastelen en ponyritten.

De verkiezing van de Kampenhoutse kinderburgemeester, in samenwerking met de jeugddienst van de gemeente, krijgt zijn finale op het einde van de namiddag.  Dit jaar mogen alle jongens en meisjes uit Kampenhout, geboren in 2000, 2001 en 2002 meedingen naar de titel.  De winnaar rijdt met een mooie fiets naar huis.

De Parkfeesten vinden plaats op 6, 7 en 8 juli.  Info en tickets op www.parkvanrelst.be.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio