Blender Festival maakt werk van een tweede editie

Blender Festival maakt werk van een tweede editie

Foto: *

Aalst - Op 15 september vindt in Aalst de tweede editie van Blender Festival plaats, een indoor pop en rock festival met een streep kunst in de zijlijn. Met het festival probeert de organisatie voor de tweede maal op rij het aanbod aan kwalitatieve optredens uit te breiden in onze streek.

Het festival gaat dit jaar door in de Sint-Annazaal en heeft een affiche met enkele beloftevolle groepen die ook gekend zijn bij het festivalpubliek. Onder meer Horses On Fire die reeds in de AB stonden en later dit jaar het voorprogramma van Status Quo verzorgen.

Hoofdact is Willow die reeds deze zomer op diverse festivalpodia stonden, zoals Dour en Boomtown. Momenteel staan ze met hun derde single dit jaar in de Afrekening van Studio Brussel.

Verder veroverde Suburban Sun een plaats op deze affiche door te winnen op de Impulse Rockrally en wordt Johnny Cash terug tot leven gebracht door A boy named Johny.

Na de optredens laten Gunther D en Pieter Vanassche het feest nog even doorgaan met hun concept Only The Lonelies, gevolgd door het dj-duo Super Tonic. Ook dit jaar wordt er weer gedacht aan audio-visuele kunst waarvoor er samengewerkt wordt met vzw Frontrow. Op deze manier probeert VZW FestivAalst hun stad stilaan op de festivalkaart te krijgen.


Tickets kan men online bestellen op www.blenderfestival.be, via de Facebookpagina van Blender en Free Record Shop. Vanaf half augustus zijn er ook tickets beschikbaar in café Cosa Nostra en muziekwinkel John Twin Music in de Gentsestraat.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio