Van Kattenkwaad naar beter

Van Kattenkwaad naar beter

Ook de 5 maanden oude Benita wacht bij Kattenkwaad nog op een gouden mandje Foto: *

Aalst - Opvangcentrum Kattenkwaad zag in 2008 het levenslicht. Ondertussen heeft deze vzw nog dagelijks de handen vol met zwerfkatjes in Groot - Aalst. Net als bij een dierenasiel is hun missie het zoeken van een warme thuis, een adoptieplaats voor de dieren.

Elk katje dat binnenkomt of gevonden wordt heeft zijn of haar eigen verhaal. Kattenkwaad tracht elk katje dat binnenkomt, of het nu aangereden, zwanger, ziek of verwaarloosd is, een voorlopige warme thuis aan te bieden waar ze volledig kunnen bekomen en herstellen. Wanneer ze groot en sterk genoeg zijn gaan ze op zoek naar een gouden mandje, waar de diertjes de rest van hun leven met veel plezier kunnen doorbrengen.

Naast opvang zorgt Kattenkwaad ook voor voedselvoorziening en beschutting op plaatsen waar de zwerfkatten het meest en het talrijkst voorkomen.

 

Heb je ook een hart voor dieren of ben je net op zoek naar een katje, neem dan zeker een kijkje op hun facebookpagina. Elke diertje wordt er met hun eigen verhaal aan de wereld voorgesteld, met het oog op het vinden van een geschikte thuis.

Kattenkwaad zoekt trouwens nog steeds gastgezinnen, die een of meerdere katjes een voorlopige thuis kunnen geven in afwachting van hun nieuwe baasje. Nu moeten er vaak katjes geweigerd worden omdat ze overvol zitten. Alle mogelijke hulp is dus welkom, zoals donaties, kattenvoeding of materiaal dat in goede staat is.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio