Mobiele opleiding 'schoonmaken bij mensen thuis'

Aalst - Uit een studie van de VDAB is gebleken dat er in regio Aalst heel wat openstaande vacatures zijn voor particuliere schoonmaakhulp. Om in te spelen op deze nood slaan de stad en de VDAB de handen in elkaar en organiseren tijdelijk een mobiele opleiding 'schoonmaken bij mensen thuis'.

Door het aanbieden van een mobiele opleiding wil de stad aan iedere werkzoekende de kans geven om op een laagdrempelige manier in te stappen in een job die een garantie biedt op werk in eigen streek.

Infosessie
Wil je meer weten over deze opleiding? Kom dan naar de infosessie op 3 december om 9.30 uur in LDC De Maretak (Herfstzaal), aan de Albrechtlaan 119A te Aalst. Je krijgt de volledige toelichting van het project en je kunt je onmiddellijk inschrijven.

Opleiding
De opleiding zelf vindt plaats van 9 januari tot 7 februari 2013, gedurende vijf opleidingsdagen per week. De opleiding is volledig gratis voor werkzoekenden en bestaat uit een praktische scholing die de cursisten op een aangename manier alle knepen van het vak aanleert. Voor deze opleiding is een minimale kennis nodig van het Nederlands; daarom wordt er tijdens de opleiding, indien nodig, extra aandacht besteed aan de Nederlandse taal.


Wil je deelnemen aan de infosessie of wens je meer info? Gelieve dan contact op te nemen met: Isabelle Stroobant, klantenconsulent VDAB op het nummer 0475 39 84 75 of isabelle.stroobant@vdab.be; of met Jo Van Hecke, projectleider Mobiele opleidingen-VDAB/CC Oost –Vlaanderen op johan.vanhecke@vdab.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio