Nieuw jaarboek Heemkring Campenholt voorgesteld

Nieuw jaarboek Heemkring Campenholt voorgesteld

Bestuursleden Willy Schoevaerts, Marcel Andries en Hugo Schoevaerts met het nieuwe jaarboek van Heemkring Campenholt. Foto: Veerle Van Dessel

Kampenhout - Heemkring Campenholt heeft in de bibliotheek van Kampenhout haar nieuwe jaarboek voorgesteld. Nieuw bestuurslid Willy Schoevaerts kreeg het eerste exemplaar uit handen van voorzitter Marcel Andries, die alvast trots is op het resultaat.

Heemkring Campenholt werd opgericht in 2010.  Marcel Andries: 'Bedoeling van onze heemkring is om zoveel mogelijk erfgoed te bewaren.  De voorwerpen die we verzamelen, zijn heel uiteenlopend.  Dat gaat van oude doodsprentjes tot een 18de-eeuwse muizenval.'   De heemkring kreeg van de gemeente een lokaaltje in Villa Lucie ter beschikking om alle verzamelde voorwerpen in te bewaren.

Het jaarboek van Heemkring Campenholt bevat twaalf artikels en kost 15  euro.  Marcel Andries gaf bij de voorstelling van het boek een korte toelichting en bedankte de auteurs.  De verkooppunten van het jaarboek vind je op de website www.kampenhout.be/heemkring.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio