SHOPPEN. Splinternieuwe DreamBaby-winkel

SHOPPEN. Splinternieuwe DreamBaby-winkel

Foto: Dreambaby

AALST - DreamBaby opende recent hun twaalfde winkel in Aalst. De nieuwe winkel is 415 m² groot en biedt plaats aan een ruim babyassortiment. Een team van negen medewerkers staan er klaar om elke prille of toekomstige ouder te begeleiden. De babyspecialist van Colruyt Group wil op die manier nog beter tegemoet komen aan de noden van elke klant.

415 m² inspiratie
Vroeger konden toekomstige ouders uit de regio enkel terecht in de DreamLand-winkel in Lede. Met een eigen winkel in Aalst wil DreamBaby nu ook bij ons potentiële klanten beter van dienst zijn met hun babyartikelen. Ze vinden er een ruimer aanbod en kunnen er in alle rust inspiratie opdoen.

'Bij DreamBaby willen we toekomstige en jonge ouders of grootouders bijstaan in een heel belangrijk moment, namelijk de komst van nieuw leven. We willen hen inspireren, ondersteunen en deskundig advies geven. Het uitbreiden van ons aantal winkelpunten is daar een belangrijk onderdeel van', aldus Dirk Berteloot, directeur bij DreamBaby.

Geboortelijstservice
Bij DreamBaby kunnen de ouders niet alleen terecht voor persoonlijk advies. De winkels organiseren ook regelmatig infoavonden over de unieke geboortelijstservice van DreamBaby.

Toekomstige ouders die hun geboortelijst in een DreamBaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel leggen kunnen die ook zelf online beheren. 

DreamBaby is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 19 uur en zaterdag van 9 tot 18 uur. De winkel is gelegen aan de Gentsesteenweg 351.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio