Francis Stijnen trekt CD&V-lijst in oktober 2018

Francis Stijnen trekt CD&V-lijst in oktober 2018

Foto: RR

Turnhout - Huidig eerste schepen Francis Stijnen zal bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar op de eerste plaats staan van de Turnhoutse CD&V-lijst.

Stijnen werd in 1992 gemeenteraadslid voor CD&V en zetelt sinds 1996 in het college van burgemeester en schepenen. Van 2008 tot en met 2012 was hij burgemeester, in de huidige legislatuur is hij schepen van financiën, personeel, kerkraden, markten en kermissen.

Stijnen wordt zo het speerpunt van wat hij zelf omschrijft als “een sterke CD&V-team in het schepencollege en de gemeenteraad”. “‘Wij’ en ‘samen’ zijn voor ons geen loze woorden. Als lijsttrekker wil ik dit teamwerk, over de partijgrenzen heen en ook tussen politici, ambtenaren en burgers, verder zetten.”

“Al onze mandatarissen zijn zich ten volle bewust van de uitdagingen waar Turnhout voor staat en wij zullen dan ook een sterke ploeg in de verkiezingsstrijd gooien”, geeft voorzitter Fons Mertens nog mee. “Daarin combineren wij ervaring met jong talent. De CD&V-jongeren zullen alle kansen krijgen om de CD&V-politici van de toekomst te worden.” 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio