Donderdag 20 januari

Weinig te beleven

Weinig te beleven

Foto: Isa

We liggen binnen in Djibouti.

 

Tot deze middag 12 uur is iedereen nog vrij en daarna zit het havenbezoek er alweer op. Ikzelf kies er voor om eens lekker lang in mijn bed te blijven liggen. Veel kunnen we toch niet meer doen deze voormiddag, tenzij een wandelingetje maken in de stad. Maar er is hier echt niet veel te beleven.

 

Deze namiddag rond 14.30 uur shiften we naar de Doraleh pier waar we brandstof zullen tanken. Omstreeks 18.30 uur gooien we de trossen los en zetten we koers richting Suez Kanaal. Officieel zullen we deze nacht om 00.00 uur geen deel meer uitmaken van Task Force 465 en zit Operation Atalanta erop.

 

Filip loopt momenteel _ tot Port Saïd _ Force Protection? maar deze keer op de brugvleugel als uitkijk. Wie had dat nog gedacht: zijn laatste trip en dan nog als uitkijk staan op de brugvleugel. Niet echt zijn ding denk ik; Heowel het is maar voor een dag of vier. Ikzelf loop wacht van 12 uur tot 16 uur en van middernacht tot 4 uur. Ook niet echt de plezantste uren, maar daar maak ik geen probleem van. We gaan richting thuishaven en dat is het belangrijkste natuurlijk.

 

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees