Wandelen en fietsen met De Schakel

Oud-Turnhout - Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus kan je de zomervakantie op een leuke manier afsluiten met het familievriendelijk wandel- en fietsevenement "De Schakel".

Wandelen maar! zaterdag 29 augustus
Op zaterdag 29 augustus is er de Wandelschakel. Je kan op eigen houtje of samen met een gids op verkenning gaan: de voormalige landloperskolonie van Wortel, de Molse Meren of de vallei van de Kleine Nete in Lichtaart. Inschrijven kan die dag van 8.00 tot 16.00u op de 3 wandellocaties. De Wandelschakel eindigt om 18.00u

Liever met de fiets? zondag 30 augustus
Op zondag 30 augustus is er de populaire Fietsschakel. Je kan een korte lus fietsen met leuke kinderanimatie of wat langer "doorschakelen" door een decor van bossen, waterplassen en eeuwenoude abdijen. Stippel je eigen traject uit. Onderweg laat je je verwennen met streekproevertjes, animatie en rondleidingen. Inschrijven doe je tussen 8.00 en 14.00u op één van de 34 startplaatsen. De laatste stempelcontrole gebeurt om 18.00u en de Fietsschakel eindigt om 19.00u.

vertrek- en controleplaats Fietsschakel in Oud-Turnhout:
de "Zwanenhut" (Parochiecentrum Zwaneven), Stwg. op Mol 161, Oud-Turnhout
Oud-Turnhout is op zondag één van de startplaatsen waar je tussen 8.00 en 14.00u kan inschrijven voor de Fietsschakel. Een volwassene betaalt 2,5 euro, kinderen tot 14 jaar doen mee voor 1 euro. Je krijgt een deelnemerskaart, een fietswimpel en een routeplan. Met je deelnemerskaart ontvang je onderweg of bij aankomst leuke verrassingen.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio