Music For Life in Turnhout

Music For Life in Turnhout

Foto: Studio Brussel

Turnhout - Traditioneel staat Music For Life in het teken van een stille ramp. Dit jaar wordt diarree het thema van de eindejaarsactie. Het is een wereldwijd probleem. Concreet werkt MFL rond de situatie in Nepal. In Turnhout worden er tal van acties georganiseerd om geld in te zamelen voor Music For Life.

Donderdag 15 december worden er in het bedrijfsrestaurant van Shire-Movetis hotdogs verkocht voor 2,5 euro per stuk. De actie ‘Hot-dogs For Life’ gaat door tussen 12 en 13 uur.
 

Dit weekend, van zaterdag 17 december 13 uur tot zondag 18 december 3 uur vindt de actie ‘Schorvoort For Life’ plaats. Van 14 tot 19 uur staan er verschillende activiteiten op het programma. Er is een ‘Game For Life’ (een Fifa 12-toernooi), een ‘Vinyl For Life’ (plaatjes aanvragen), ‘Kaarten For Life’ (kaartliefhebbers kunnen komen kaarten) en een ‘Wijn For Life’ (wijn drinken voor MFL). Vanaf 20 uur is het ‘Rock and (d)roll For Life’ met 4 Schorvoortse bands en 2 dj’s. Inkom bedraagt 2,5 euro. Pintjes en frisdrank aan 1,5 euro. Alles gaat door in het parochiecentrum.
 

Op zondag 18 december kan je vanaf 14 uur terecht bij Hof Ter Duinen. Naar jaarlijkse gewoonte kan je hier je centen gezellig komen opdoen op de ‘Kerstmarkt For Life’, op de parking langs de Steenweg op Antwerpen.
 

Maandag 19 december doet ICT-onderneming Van Roey Automation mee onder de naam ‘Van Roey.be Does Give A Shit’. Voor 50 extra volgers op Linkedln voor de firma Van Roey verkopen zij 500 medicatiepakketten voor Music For Life.
 

Dinsdag 20 december zullen enkele collega’s van Eandis Kempen smoskes maken en verkopen ten voordele van Music For Life. Smoskes For Life gaat door tussen 11.30 en 13 uur aan de Koningin Elisabethlei 38.
 

Woensdag 21 december verkopen leerlingen van het Sint-Pietersinstituut aan de Jubileumlaan de hele dag Oxfam-producten zoals chocolade en chips. De winst gaat naar Music For Life.
 

Vrijdag 23 december doen de leerlingen van het Heilig Graf in de Klinkstraat, onder de naam Heilig Graf For Life, een duit in het zakje. Zij zullen de hele dag acties ten voordele van Music For Life houden, zoals het verkopen van koekjes.
 

Vrijdag 23 december organiseert de middelbare school van het Heilig Graf in de Patersstraat een kerstmarkt ten voordele van Music For Life. Deze wordt georganiseerd op de dag van het rapport, zodat er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn. De kerstmarkt wordt voorzien van muziek, eetkraampjes, verkoopstalletjes en een levende kerststal. Gedurende de aanloop van de actie zijn er kleine inzamelacties in de school zelf.
 

Ook vrijdag 23 december organiseert het Heilig Graf in de Apostoliekenstraat om 15.30 uur tijdens de kerstreceptie een verkoop van kerstartikelen en wc-rollen. Natuurlijk is er ook iets te drinken. De opbrengst gaat volledig naar Music For Life.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio