Actrice Lu Huang bezoekt expo 'Open Asia' vandaag

Actrice Lu Huang bezoekt expo 'Open Asia' vandaag

Lu Huang Foto: Lu Huang

Turnhout - De tentoonstelling ‘OPEN ASIA’ van Kris Dewitte werd door Kunstforum WÜRTH gekozen naar aanleiding van het 20 jarig bestaan van Filmfestival Open Doek en in het kader van het feit dat Turnhout in 2012 gekozen is tot Cultuurhoofdstad van Vlaanderen.

Door de brede belangstelling voor de tentoonstelling “OPEN ASIA” heeft Kunstforum WÜRTH besloten de tentoonstelling te verlengen tot 23-12-2012.

 

Om deze verlening luister bij te zetten komt zondag 7 oktober de Chinese actrice Lu Huang (zie foto onderaan), die op heel wat van de foto's staat, de tentoonstelling bezoeken.

 

Sinds haar rol in “She, A Chinese” van Xiaolu Guo, die met een Gouden Luipaard op het Film Festival van Locarno werd bekroond, is Lu Huang een bekende actrice.

Trailer http://warp.net/films/she-a-chinese.

We kenden de actrice al van “Blind Mountain” van regisseur Li Yang, een sterke film uit China die doet denken aan de vroegere films van Zhang Yimou. In Cannes werd de film bij zijn wereldpremière door de pers op luid applaus onthaald en de film werd in 2008 vertoond op filmfestival Open Doek.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=T6JZ0WF-WGE

De actrice speelt een rol in “How to descripe a cloud” één van de vier films waar Kris Dewitte op de set geweest is voor foto’s.

De actrice is aanwezig tussen 14.30 en 15.30 uur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio