Kermispetanque en Bekertornooi in Overbeke

© IF

Het parochiecentrum van Overbeke richt op maandag 21 juli om 14 uur de jaarlijkse kermispetanque in, dit op de petanqueterreinen achter de kerk van Overbeke.

wpoelman

De inleg bedraagt 2,50 euro per persoon. Er wordt gespeeld met vaste teams van twee personen. Er wordt drie maal gespeeld per loting. Inschrijven kan vanaf 13 uur tot 13u40 in Parochiecentrum Bovenboekakker. Op voorhand inschrijven is ook mogelijk via etienne.csoszanszki @telenet.be. De loting gebeurt tussen 13u40 en 13u55. Prijzen: 50 euro plus inleg, er zijn prijzen voor de eerste t.e.m. de vierde plaats. Organisatie: Etienne Csoszanszki en Maurice van de Stuyft.

BEKERTORNOOI PETANQUE GROOT-WETTEREN EN OMSTREKEN:

Op de petanqueterreinen van Overbeke (achter de kerk) op donderdag 31 juli. Start om 13u45 (stipt) tot ±18 u.Organisatie : Trefpunt Okra Overbeke en v.z.w Overbeke.Organisatieteam: Csoszanszki Etienne; Van der Stuyft Maurice; Remi Schollaert; Botte Jeanine.Inleg petanque: 2 euro per persoon.Het aantal spelers is beperkt tot max 36 (reden : slechts 3 buitenterreinen).Afspraken: Er wordt 3 x gespeeld met ander team van 3 spelers .Samenstelling der teams zal bepaald worden door loting .Loting tussen 13. 15 uur en 13.30 uur .Bij eventuele gelijke stand in de derde ronde zal de eindstand van de tweede ronde bepalen wie de beker in ontvangst mag nemen.Prijzen zijn voorzien voor de 3 eerste plaatsen en een beker voor de eerste plaats. De prijzen worden geschonken door microbrouwerij André Paeleman.

Inschrijven vooraf is noodzakelijk via etienne.csoszanszki @telenet.be, 09/ 369.79.36 of 0473/ 69 30 99.

Ansluitend op het tornooi is er een gezellige barbeque in het parochiecentrum van Overbeke. Prijs: 15 euro per persoon. Inschrijven vooraf is noodzakelijk bij Jeanine Botte op het nummer 09/ 369 36 56. Ook niet-OKRA leden zijn welkom voor het petanquen en de barbeque.

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio