Hoe slapen opnieuw een zaligheid werd

Hoe slapen opnieuw een zaligheid werd Foto: Julien De Meyer

Oosterzele - Op woensdag 20 april had de theatervoorstelling "Hoe slapen opnieuw een zaligheid werd" plaats in GC De Kluize. Een initiatief van KVG en de Ziekenzorgafdelingen van Oosterzele. Kris Baert, gewezen radio2 journalist, kampte 10 jaar lang met slaapproblemen. Uiteindelijk zag hij maar één oplossing: de slaappil, alsmaar meer en meer. Zo geraakte hij er jarenlang aan verslaafd met alle gevolgen van dien...

Tot het echt niet meer kon, zocht en vond Kris professionele hulp. Hij werkte o.a. mee aan het TV-programma “Ook getest op mensen“ van Marcel Vanthilt. En zo won hij, gelukkig, uiteindelijk zijn felle strijd tegen de slaappil.

In een pakkende getuigenis-voorstelling vertelde Kris Baert bijzonder lichtvoetig, maar tevens met veel gevoel voor emotie en humor het hele verhaal. Hij schoof hierbij ook een groot aantal nuttige tips rond slapen naar voor. En rond dit alles bouwde hij ook een luchtige slaapquiz uit.

Het geheel werd doorspekt met enkele prachtige Nederlandstalige liedjes, die alle te maken hebben met slapen. Voor de begeleiding kon hij rekenen op gitarist Eddy Peremans.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio