Nieuwjaarsconcert OKRA Academie

Nieuwjaarsconcert OKRA Academie

Freddy Couché Band Foto: RR

Wetteren - OKRA Academie regio Wetteren start op vrijdag 13 januari om 14u30 het nieuwe academiejaar met een spetterend concert in cc De Poort op de Markt in Wetteren. Wetteraar Freddy Couché brengt met zijn band een gevarieerd programma van licht klassieke muziek, wals, jazzy tunes en chansons van Becaud en Piaff. Tony Oyen (trompet), Griet Weytinck (viool) en Clark De Spiegeleer (zang) zijn de solisten in het zeskoppig gezelschap.

De Freddy Couché Band startte ruim 30 jaar geleden als een dixieland band maar is intussen uitgegroeid tot een gerenommeerd ensemble met onder meer jaarlijkse optredens tijdens de Gentse Feesten.

Dansen mag tijdens het concert en na de voorstelling gaat de bar open en kun je nog wat nagenieten. Kortom, een boeiender opener van het OKRA academiejaar is nauwelijks denkbaar.

Kaarten voor dit nieuwjaarsconcert kosten 12 euro voor OKRA-leden en 15 euro voor niet OKRA-leden. Een drankje is inbegrepen. De tickets kunnen besteld worden door overschrijving op rekening BE16 1430 9255 4774 met vermelding "Nieuwjaarsconcert".

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio