Laatstejaars van Nieuwen Bosch Humaniora Gent schenken 3.500 euro aan VZW OIGO

V.l.n.r bovenste rij: Wim Danschutter (Directeur NBH), Michiel De Cooremeter (OIGO), Marc Roelandt (OIGO), Patrick De Vijlder (OIGO), Patrick De Waele (OIGO) en Ulrik De Roover (Adjunct Directeur NBH). Onder: de studentes die de cheque uitreikten. Foto: VZW OIGO

Laarne - Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden de laatstejaars van Nieuwen Bosch Humaniora Gent in december van vorig jaar het "Retoricabal Nieuwen Bosch". Een deel van de opbrengt van dit bal gaat naar een goed doel en dit jaar werd gekozen voor VZW OIGO.

De bekendmaking van het bedrag en het overhandigen van de cheque vond plaats tijdens de proclamatie op dinsdag 27 juni in de prachtig gerenoveerde feestzaal Nieuwen Bosch in hartje Gent. Voor een talrijk publiek werd de doelstelling en werking van de VZW OIGO voorgesteld en nadien werd een cheque van maar liefst 3.500 euro in ontvangst genomen!

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) zet zich in om het comfort van kankerpatiënten te verbeteren. Via het inrichten van activiteiten wordt er geld ingezameld waarmee projecten van OIGO worden gefinancierd. Alle info rond de werking en projecten van de VZW OIGO vindt u terug op www.oigo.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio