Fotosalon VTB Fotoclub Wetteren

Fotosalon VTB Fotoclub Wetteren

Fotosalon VTB Fotoclub Wetteren Foto: Eric Suys

Wetteren - Het bestuur en de leden van VTB Fotoclub Wetteren vzw heten iedereen van harte welkom op hun jaarlijks fotosalon. Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017, van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur, kun je in cc De Poort, Markt 27 in Wetteren, genieten van hun gepresenteerde werken.

VTB Fotoclub Wetteren komt op regelmatige tijdstippen samen om de foto’s van de leden te becommentariëren en elkaar te helpen in het streven naar steeds beter werk, onder meer met het oog op het gebruik van de foto’s op het jaarlijks fotosalon. Daar worden werken getoond van alle leden, zowel foto’s op papier als in digitale vorm (projectie).Tevens willen ze hun kennis over en ervaringen met fotografie delen met nieuwe leden. Creativiteit en originaliteit bij het realiseren van beelden komen op de eerste plaats. Uiteraard moeten ook de technische aspecten in orde zijn.

Naast het realiseren van alleenstaande foto’s of korte fotoreeksen, wordt ook aandacht besteed aan het realiseren van Audiovisuele reeksen: grotere aantallen foto’s, enkel voor projectie, die met één of andere vorm van overvloeiing gemonteerd en geprojecteerd worden, mét aangepaste muziek en/of gesproken uitleg. Ook hierbij kan de club voor begeleiding zorgen.

Een aantal keer per jaar nodigt de club een voordracht- of lesgever uit. Dit kan iemand zijn die uitleg komt geven over bijzondere technieken, een professionele fotograaf die over een onderwerp (bijvoorbeeld landschapsfotografie, architectuurfotografie, …) komt spreken, een lid van een andere club die zijn/haar werk komt tonen, … Bezoeken aan fotosalons van andere clubs en foto-uitstappen staan eveneens op het programma.

De activiteiten van de club, alsook informatie omtrent de leden en het bestuur vindt men op de website van de club (klik hier). Ze vergaderen tweemaal per maand in CC De Poort, Markt 27 te Wetteren, in principe de tweede en vierde maandag. De precieze vergaderdata worden via hun website kenbaar gemaakt.

Zowel beginnende fotografen, als mensen met enige - of veel - ervaring zijn van harte welkom bij VTB Fotoclub Wetteren. Zij maken er een punt van om beginnende fotografen zowel op technisch als op artistiek/creatief vlak zo goed mogelijk te begeleiden. In het bezit zijn van een duur fototoestel met de modernste snufjes, is absoluut niet noodzakelijk! 

Kandidaat leden kunnen vrijblijvend proeven van de werking van de club én hun foto’s ter bespreking meenemen. Nadien kunnen zij voor zichzelf uitmaken of zij zich hierin kunnen vinden en lid wensen te worden.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio