FOTO. Achter de schermen van "Kerstmagie" wordt hard gewerkt

De voorbereidingen voor "Kerstmagie" in het kasteel van Laarne zijn in volle gang, en daar zijn vele vrijwilligers uit Laarne en de buurgemeenten bij betrokken. Zo is er een team o.l.v. Marie-Jeanne Rollé dat volop aan het stikken is om de vele kostuums die nodig zijn voor de productie op tijd af te krijgen. Geen sinecure! Onder de kerstboom horen natuurlijk pakjes, en een ander team maakt aan de lopende band kleine, grote en hele grote verpakkingen voor de kerstcadeautjes, meer dan 1.200 stuks.

Tijdens Kerstmagie krijg je als bezoeker een unieke en geanimeerde rondgang in het kasteel dat voor de gelegenheid helemaal ondergedompeld is in een adembenemende kerstsfeer.

De organisatie is in handen van Historalia. Zij oogstte het voorbije jaar nog een enorm succes met de musical Albert I, waar meer dan 30.000 bezoekers getuige van waren. Regisseur Luc Stevens heeft de algemene leiding, het is ook hij die in 2018 Zoo of Life en de musical rond Rubens in Westerlo op zijn palmares mag schrijven.

De voorstellingen van "Kerstmagie" lopen van 8 t.e.m. 23 december in het Slot van Laarne. Klik hier voor meer info.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio