FILM. La La Land, voorafgegaan door dansinitiatie

FILM. La La Land, voorafgegaan door dansinitiatie

La La land Foto: RR

Laarne - Op vrijdag 27 april om 20 uur kun je in de Keistraat de film 'La La Land' gaan bekijken. Enkel genieten van deze musicalfilm kan, maar je kan vooraf, om 18u30, ook zelf de dansbenen losgooien in een gratis dansinitiatie van Dansschool Nathalie Dierickx.

Het verhaal:

Mia (Emma Stone) droomt ervan om het maken als actrice in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Om de eindjes aan elkaar te knopen speelt jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) piano in groezelige clubs. Het leven waar ze beiden van dromen, lijkt dus ver weg. Het lot brengt Mia en Sebastian samen. Is hun liefde bestand tegen de verlokkingen en teleurstellingen die het leven in Hollywood met zich meebrengt? 

Dit drama met een komische noot van regisseur Damian Chazelle kaapte al heel wat filmonderscheidingen weg en was de grote Oscarfavoriet, maar won niet het beeldje voor de beste film. Emma Stone kreeg wel de Oscar voor beste actrice en ook regisseur Chazelle viel in de prijzen.

Tickets kosten 5 euro, ze kunnen gereserveerd worden via de gemeentelijke website (klik hier). Vergeet niet te vermelden of je ook wil deelnemen aan de dansinitiatie.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio