De Platte Beurzen trouwen op 25, 26 en 27 mei

De Platte Beurzen trouwen op 25, 26 en 27 mei

Foto: De Platte Beurzen

Oosterzele - Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei sluit toneelgezelschap De Platte Beurzen het theaterseizoen af in GC De Kluize met “Den Trouw” van John Lammertijn. In "Den trouw’ ben je als publiek uitgenodigd op het trouwfeest van Joris en Mieke. Voor Joris is het zijn tweede huwelijk. Ook zijn ex-vrouw en dochter Fleur zijn van de partij. Aanvankelijk lijkt het een prachtfeest, maar gaandeweg leer je alle personages kennen en vallen de maskers één voor één af. Het blijft in de eerste plaats een komedie, maar er is plaats voor een lach én een traan.

Leuk om weten is dat er zich naast de vaste cast ook enkele nieuwe gezichten aandienen, waaronder Lobke Van Damme, Ingrid De Poorter, Peter De Cordier en Debora Beke. Daarnaast zijn ook enkele Platte Beurzen van het eerste uur – Trees Verspeeten en Marc Reygaert - terug van de partij!

De regie is in handen van Frank Vanhaverbeke, bijgestaan door Marie-Paule Vermeulen. Gebeten door toneel en alles wat daar rond hangt, vormen ze een artistieke tandem die zowel op als naast de scène alles in goede banen leidt. Kortom, er waait duidelijk een nieuwe wind bij De Platte Beurzen: redenen genoeg om zeker te gaan kijken!

Treden voor u op: Arnold Batsleer, Debora Beke, Esther Bracke, Rudy Bracke, Davy Clauwaert, Mieke Clauwaert, Marijke De Blander, Carine De Brackeleer, Peter De Cordier, Ingrid De Poorter, Rita Fouquaert, Joren Goessens, Peter Goessens, Marc Reygaert, Christine Roelandt, Lobke Van Damme, Dirk Van De Vijver, Ellen Verspeeten en Trees Verspeeten.

Speeldata:

  • Vrijdag 25 mei om 19u30
  • Zaterdag 26 mei om 19u30
  • Zondag 27 mei om 18 uur


Tickets (genummerde plaatsen) kunnen online besteld worden via www.gcdekluize.be, via mail op reservaties@oosterzele.be, telefonisch op het nummer 09/ 363 83 30 of bij de cultuurdienst, 1ste verdieping GC De Kluize, Sportstraat 3. Open tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 16 uur, ook op maandagavond tussen 18 uur en 20 uur, gesloten op vrijdagnamiddag. Er is geen bancontact.

Tarieven

  • Tarief t/m 12 jaar: 7 euro
  • Standaardtarief: 10 euro
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio