Dienstverlening Verko belemmerd door nationale vakbondsactie

Dienstverlening Verko belemmerd door nationale vakbondsactie

Dienstverlening Verko belemmerd door nationale vakbondsactie Foto: HNB

Wetteren / Laarne / Wichelen - De aangekondigde vakbondsactie van vandaag, woensdag 16 mei, heeft ook een impact op de afvalrondes in de regio Dendermonde-Wetteren. Een derde van de inzameldienst legt het werk neer. Verko geeft vandaag prioriteit aan de ophaling van GFT en papier en karton.

Ongeveer een derde van de ophaaldienst van Verko legt vandaag het werk neer omwille van de nationale staking waarvoor de socialistische, christelijke en liberale vakbond hebben opgeroepen. De beschikbare ploegen geven vandaag prioriteit aan de inzameling van GFT en papier en karton in de regio Dendermonde-Wetteren.

Er is vandaag geen ophaling van huisvuil in Berlare, Grembergen (Dendermonde), Hamme, Melle en Wichelen. Tevens is er ook geen PMD-inzameling in Buggenhout en Wetteren.

Verko bekijkt de komende dagen of er inhaalrondes mogelijk zijn voor het afval dat vandaag niet wordt opgehaald. Voor afval dat vrijdagavond nog op de stoep zou blijven staan, verzoekt Verko de inwoners vriendelijk om dit aan de straatzijde te verwijderen en aan te bieden bij de volgende ophaalbeurt van dezelfde afvalsoort.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio