Informatienamiddag “Erven, schenkingen en successierechten”

Wetteren / Laarne / Wichelen - Weinig mensen denken nu al aan de voorbereiding van hun erfenis. Want ja, er zijn leukere dingen in het leven. Maar toch is het nuttig hier al even bij stil te staan. Het erfrecht wordt bovendien vanaf september 2018 in een nieuw jasje gestoken! Regels over het erfrecht en schenkingen zullen op sommige punten drastisch veranderen. Vanuit de stelling: een goed geïnformeerd burger is er minstens twee waard richt Woonplus een informatiemoment in voor inwoners van Wetteren, Laarne en Wichelen.

Via deze informatienamiddagen, verzorgd door Notaris Jeroen Uytterhaegen uit Wetteren, zal u in mensentaal gegidst door de wondere wereld van erven, schenkingen en successierechten. De focus zal vooral gelegd worden op het onroerend goed. Voor de deelnemers zullen er uitgebreide brochures klaarliggen rond de behandelde thema’s om mee te nemen.

De informatienamiddag zal doorgaan op 31 mei 2018, van 14 uur tot 16 uur in CC ‘de Poort’. Inschrijven kan via het e-mailadres woonenleef@wetteren.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio