“WIJ-vrouwen” organiseren kermiscafé ten voordele van kansarmoedeproject

“WIJ-vrouwen” organiseren kermiscafé ten voordele van kansarmoedeproject

V.l.n.r. Ann Veeckman, Marina De Groote, Els Verté, Odette Van Laeken, Martine De Cock, Diane Van De Velde, Kristien Bruggeman, Caroline Dult, Annie Paelinck, Sabine Bracke, Gerda Van Hulle Foto: MR

Laarne - De “WIJ-vrouwen”, de vrouwenafdeling van CD&V Laarne-Kalken, organiseren op de kleine jaarmarkt van Sinksenkermis (maandag 21 mei) een heus kermiscafé in de Kasteeldreef in Laarne ter hoogte van huisnummer 7. De opbrengst van dit kermiscafé gaat integraal naar het kansarmoedeproject van beweging.net Laarne-Kalken. Het project heeft tot doel om schoolkinderen die opgroeien in kwetsbare gezinnen te ondersteunen.

Aan het begin van volgend schooljaar zal beweging.net het bedrag gelijkmatig verdelen over de 4 basisscholen: de gemeentelijke basisschool De Windwijzer, de vrije Basisschool St-Macharius Laarne, de vrije Basisschool St-Denijs Kalken en Basisschool de Zonnebloem.

Hiermee kunnen de scholen kinderen uit kwetsbare gezinnen bijstaan door bijvoorbeeld tussen te komen in de kosten voor deelname aan schooluitstappen of het aanbieden van een warme maaltijd op school.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio