Serata Italiana in Landskouter

Oosterzele - Op zaterdag 23 juni organiseert het Seizoenscafé een Italiaanse avond of ‘Serata Italiana’ in de pastorietuin van Landskouter, om de aanvang van de zomer te vieren. Voor dat event wordt de Bakkerstraat afgesloten van zaterdagmorgen tot zondagmiddag.

Vorig jaar in september trok de ‘Soirée française’ van het Seizoenscafé een 200-tal bezoekers. Deze keer is Italië het thema en worden er een pak meer deelnemers verwacht. Op zaterdag 23 juni kan je vanaf 18u ter hoogte van de pastorietuin antipasti (bord met verscheidene hapjes), pasta of een pizzabrood eten aan democratische prijzen. Uiteraard is er ook drank zoals prosecco en andere aperitieven, wijn, bier, enzovoort.

Er wordt geen toegang gevraagd voor de ‘Serata Italiana’ en het is ook niet nodig om vooraf in te schrijven voor het eten. Er zijn voldoende porties voorzien op basis van het verwacht aantal bezoekers.

Antipasti, pizza, pasta, ijscrème en koffie

Er zullen ook twee foodtrucks aanwezig zijn – eentje met ijscrème en eentje met koffie en versnaperingen. Na al die calorieën kan je de beentjes losgooien in de pastorietuin. Rond de boom wordt een dansvloer gelegd en twee lokale DJ’s (Gianpiero Ambsosini & Uli La Guardia) brengen u Italiaanse, zuiderse en zomerse muziek.

Om de foodstandjes en foodtrucks voldoende plaats te geven en de bezoekers veilig te laten rondlopen wordt de Bakkerstraat afgesloten vanaf zaterdagmorgen tot zondagmiddag en dit tussen de kerk en de Schildershoek. Omrijden vanuit Moortsele kan via de Uilhoek en Lembergestraat.

Alle wegen leiden naar Rome, maar het Seizoenscafé brengt de Italiaanse cultuur voor één dag naar Landskouter. Een ideale gelegenheid om uw dorp te tonen aan vrienden en familie of Landskouter met haar mooi romaans kerkje ’s te bezoeken!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio