Seizoensopening met geanimeerde picknick

Seizoensopening met geanimeerde picknick

Seizoensopening met geanimeerde picknick in Laarne Foto: Gemeente Laarne

Laarne - Net zoals vorig jaar trappen de vrijetijdsdiensten van Laarne het nieuwe cultureel seizoen af met een geanimeerde picknick op vrijdag 31 augustus. In de nieuwe ontmoetingsplek Keistraat (achter de bib) is iedereen (groot en klein, jong en oud) welkom vanaf 17 uur voor een gezellige avond.

De toegang is gratis. Drank is ter plaatse aan de bar verkrijgbaar. Er zijn ook picknickdekentjes beschikbaar. Een goochelaar, glittertattoos en een knutselstand zorgen voor de nodige animatie. Jonge avonturiers kunnen zich ondertussen uiteraard uitleven op de speelelementen. Als afsluiter van de avond komen The Young Foxes optreden. 

Tijdens deze geanimeerde picknick presenteren de vrijetijdsdiensten hun aanbod voor het komende seizoen 2018-2019. Laarne kon een aantal grote namen strikken: onder meer Luc Haekens, Freddy De Vadder, Walter Van Steenbrugge, Lieve Blancquaert en jawel, Stef Bos staan op het programma! De seizoensbrochure is op verschillende plaatsen verkrijgbaar (bib, gemeentehuis, sociaal huis, sporthal, …) of kan digitaal geraadpleegd worden via de website van de gemeente.

Oxfam Wereldwinkel zorgt voor de picknickpakketten (op voorhand te bestellen via www.laarne.be) en een bar. Een aantal dekentjes is ter plaatse aanwezig. Maar uiteraard is iedereen welkom met een eigen dekentje en picknick!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio