Motoren voor OIGO 2018

Motoren voor OIGO 2018

Foto: OIGO

Laarne - Met de editie van dit jaar, op 9 september, zijn ze bij OIGO reeds aan de 9de uitgave van "Motoren voor OIGO" toe. Wat in 2010 is gestart als een schuchtere poging is stilaan uitgegroeid tot een gekende organisatie binnen het motorwereldje. Vorig jaar namen meer dan 600 motorrijders deel!

Elk jaar opnieuw is het een uitdaging om een route vast te leggen waar elke motorrijder zijn gading in vindt. Ook het vastleggen van een leuke stopplaats is steeds een intensieve zoektocht. Na een aantal jaren te zijn weggeweest, worden dit jaar terug de Vlaamse Ardennen opgezocht. Wie Vlaamse Ardennen zegt, denkt aan kleine weggetjes, kapelletjes, mooie hoeves, windmolens, hier en daar een brouwerij, mooie cafeetjes, prachtige vergezichten, de heuvels van de Ronde... 
 
Met de tocht van dit jaar is OIGO er opnieuw in geslaagd al deze ingrediënten samen te brengen tot een boeiende rit doorheen deze prachtige streek. Aan de succesformule van de vorige jaren wordt verder niet gesleuteld; een uitgebreid ontbijtbuffet, nagenieten in M & M’s Motorcafé en afsluiten met een uiterst verzorgde barbecue met zicht op het prachtig gerestaureerde gemeentehuis van Laarne. Redenen genoeg dus om op zondag 9 september terug af te zakken naar domein ‘De Brink’ in de dorpskern van Laarne!
 
Inschrijven voor de motorrit kan via de website www.oigo.be tot 1 september, maar ook nog steeds op de dag zelf. Bij mooi weer verwachten de organisatoren terug een heel pak motorrijders.
 

 

 

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) zet zich in om het comfort van kankerpatiënten te verbeteren. Via het inrichten van activiteiten wordt er geld ingezameld waarmee projecten van OIGO worden gefinancierd. Alle info rond de werking en projecten van de VZW OIGO vindt u terug op www.oigo.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio