Motoren voor OIGO 2018 bracht 11.650 euro op

Motoren voor OIGO Foto: OIGO

Laarne - De negende editie van Motoren voor OIGO op zondag 9 september was terug een schot in de roos. Het schitterend weer en de hoge verwachtingen van een rit doorheen de Vlaamse Ardennen zorgde voor een recordaantal motorrijders en een opbrengst van maar liefst 11.650 euro.

Rond 10 uur was er nog nauwelijks een plaatsje vrij in de Kerkwegel en de parkeerplaatsen in de buurt. Ruim 700 motorrijders tekenden present, meer dan 200 onder hen genoten eerst van een uitgebreid ontbijtbuffet vooraleer de rit aan te vatten. Ook de niet-motorrijders schoven talrijk aan aan het ontbijtbuffet met o.m. eieren met spek en pannenkoeken.
 
In de namiddag was het koppen lopen in M&M’s motorcafé. Het prachtig nazomerweer en het groene decor van ‘De Brink’ waren de ideale ingrediënten om nog lang na te genieten van de voorbije dag. Peter, de parcoursbouwer, werd bedolven onder de felicitaties voor een alweer schitterende rit. Het evenement werd afgesloten met een BBQ, ook hier kon men op een volle tent rekenen.
 
Iedereen was na afloop vol lof over de organisatie, meer dan 75 medewerkers zorgden opnieuw voor een feilloos verloop van deze hoogdag voor de (niet)motorrijder. In 2019 volgt de jubileumeditie, een eerste schuchtere poging in 2010 is na 10 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het motorgebeuren waar menig motorliefhebber ieder jaar opnieuw naar uitkijkt.

Wie wil weten hoe het eraan toe gaat op zo’n motortreffen kan de fotoreportage bekijken (klik hier). Alle info rond de werking en projecten van de VZW OIGO vindt u terug op www.oigo.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio