Infoavond: Terug (professioneel) actief na kanker

Laarne - Een onvermijdelijke uitdaging na een kankerbehandeling is het terug professioneel actief worden. Vzw OIGO (Opgeven Is Geen Optie) die zich inzet om het comfort van kankerpatiënten te verbeteren organiseert daarom op donderdag 25 oktober om 19u30 een infoavond in feestzaal restaurant "Dorp 49" in Kalken.

Gastsprekers:

Radiotherapeut/oncoloog Dr. Frank Bouttens

De inleiding van deze infoavond zal gegeven worden door radiotherapeut/oncoloog van AZ Sint-Lucas Gent Dr. Frank Bouttens.

Klinisch psycholoog Els Van Poucke

Vanuit haar standpunt als klinisch onco-psychologe van AZ Sint-Lucas Gent zal Mevr. Els Van Poucke de problemen omtrent de revalidatie (zowel fysieke als mentale) en de re-integratie van kankerpatiënten schetsen.

Klinisch psycholoog Koen Deprez

Vanuit zijn standpunt als klinisch onco-psycholoog bij de borstkliniek van AZ Sint-Lucas Gent zal Dhr. Koen Deprez de impact schetsen die kanker heeft voor zowel de kankerpatiënt als de werknemer en de moeilijkheden die hiermee verbonden zijn om het werk opnieuw te hervatten. 

Adviseur kabinet Maggie De Block

Vanuit het standpunt van het kabinet van Maggie De Block zal er toelichting gegeven worden over het beleid rond re-integratie van de kankerpatiënt, met focus op de nieuwe re-integratietrajecten, de voorziene ondersteuning, de begeleiding en de verschillende mogelijkheden voor (gedeeltelijke) werkhervatting.

De toegang is gratis mmar reservatie is vereist via mail info@oigo.be of telefonisch op het nummer 09/369.09.50 (DecoVervaet). Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio