Markant lezing met professor Petra De Sutter

Markant lezing met professor Petra De Sutter

Petra De Sutter Foto: Petra De Sutter

Oosterzele - Markant Oosterzele organiseert op donderdag 15 november om 20 uur een lezing met professor Petra De Sutter in GC De Kluize. Prof. Petra De Sutter is arts-gynaecoloog en hoofd van de afdeling voor Reproductieve Geneeskunde aan het UZ Gent, Senator en lid van de Raad van Europa. Wie haar boek (Over)Leven las, krijgt enkel maar respect voor deze grote dame.

Ze graaft zowel in haar boek als in haar lezing diep in haar ziel: hoe heeft ze het gevecht met zichzelf overleefd? Waar heeft ze de veerkracht gevonden om uiteindelijk de gelukkige vrouw, partner, ouder, professional en politica te worden die ze nu is?

In haar lezing blikt ze ook vooruit: wat zijn de uitdagingen waar ze als topwetenschapper en  vruchtbaarheidsspecialiste voor staat? En wat zijn de maatschappelijke thema’s waar zij zich als politica hard voor maakt?

Deelnemen: tickets:  via Markant aan de voordeel/groepsprijs van 12€, via GC De Kluize: 14€ standaard, 13€ 60+ en andersvaliden; 12€ studenten.

Reserveren: voor 10 november bij Markant: Marianne Bombeke, blondeel.bombeke@telenet.be of 09 362 94 28 of GC De Kluize: reservaties@oosterzele.be, online www.gcdekluize.be, 09/363 83 30.

Betalen: voor 10 november op rekening Markant Oosterzele: BE93 8804 4487 3167.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio