Theaterpremière en CD-voorstelling Ireen Beke in GC De Kluize

Theaterpremière en CD-voorstelling Ireen Beke in GC De Kluize Foto: Ireen Beke

Oosterzele - Oosterzeelse Ireen Beke stelt op woensdag 14 november om 20 uur de theaterpremière en de CD van 'Hartenvrouw' voor in GC De Kluize (Sportstraat 3 in Oosterzele). Ze wordt daarbij begeleid door Jonas Veirman (piano, zang, sax, fluit en loops) en Robrecht Kessels (cello). Het wordt een avondvullend cabaretprogramma met theater, meerstemmige zang en verschillende muziekinstrumenten.

Ireen Beke (48) woont in Oosterzele. Ze is licentiaat Germaanse talen (KU Leuven 1988-1992) en volgde een opleiding als actrice aan het Gentse conservatorium (1992-1996). Ze speelde o.a. bij Zwarte Komedie Antwerpen, NTGent, Jeugdtheater Het Appeltje, Kip van Troje… Ze vertolkte ook verschillende gastrollen voor tv in series zoals Professor T, Ella, Fiskepark, Familie, Vriendinnen, Wittekerke, Thuis, De Zonen van Van As,.. Daarnaast is ze ook dramadocente en doet ze freelance projecten als zangeres, folkvioliste en actrice.

Tickets kosten 12 euro, 10 euro voor jongeren tot 18 jaar. Reserveren kan via mail: reservaties@ireenbeke.be of  telefonisch op het nummer 0478 37 55 64 (maandag tot vrijdag, 17 tot 20u). Meer info vind je op de website van Ireen (klik hier) of op haar facebookpagina.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio