Spaghettifestijn Groen Oosterzele

Spaghettifestijn Groen Oosterzele

Foto: Groen Oosterzele

Oosterzele - Groen wil de mensen weer samen brengen, luisteren naar wat er leeft bij de bevolking en vooral: de Oosterzelenaren een fijne avond bezorgen. Dat doen ze op zaterdag 23 februari met het jaarlijkse spaghettifestijn in het Parochiaal centrum Balegem (Poststraat 48).

Er kan gekozen worden voor een stevige bio spaghetti bolognaise of een even smakelijke veggie variant. Groen Oosterzele biedt het aperitief aan met hapjes.De kinderen worden in de watten gelegd met een speel- en doehoek. Dit jaar kan men genieten van een tentoonstelling van Steven Verstuyft, die ook instond voor de kleurrijke affiche. De werking van de fijnstofmeter zal aan geïnteresseerden worden toegelicht.

De spaghetti kost 14 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen tot 12 jaar. Na de maaltijd is er nog koffie en thee voorzien met een overheerlijk home made dessertenbuffet.

De deuren gaan open om 17u30. De inschrijving dient best te gebeuren vóór 18 februari. Dit kan via overschrijving met vermelding van aantal (Kind/V.) en soort (Bol/Veg) op rekeningnr : BE26 4441 6490 4129 of via mail naar evenementen@groenoosterzele.be. De betaling kan dan ter plaatse geregeld worden. Iedereen is welkom!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio