OKRA voordracht door dr. Riet Dierckx

OKRA voordracht door dr. Riet Dierckx

Riet Dierckx Foto: RR

Wetteren - OKRA Academie Wetteren nodigt op vrijdag 8 maart uit voor de voordracht ‘Ons hart’ door dr. Riet Dierckx. Elk jaar sterven meer dan 4 miljoen Europeanen door hart- en vaatziekten. Hierdoor zijn hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak in Europa. Maar verandering is op til want de kennis over hartaandoeningen (en hun behandeling) is de laatste decennia aanzienlijk verbeterd, dankzij wetenschappelijk onderzoek.

Dr. Riet Dierckx is cardiologe in het hartcentrum van het Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis in Aalst.Dr. Ze zal tijdens deze voordracht stilstaan bij de werking van het 'normale' hart, frequente hartaandoeningen, hun behandeling en de vooruitgang van de medische wetenschap.

De voordracht vindt plaats op vrijdag 8 maart  van 14.30 uur tot 17.00 uur in cc De Poort, Markt te Wetteren. De deelnameprijs bedraagt 8 euro; OKRA-leden krijgen 3 euro korting.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dat kan via okra.academie.wetteren@telenet.be of op het telefoonnummer 0474 99 56 02.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio