Kurt Rasschaert is nieuwe voorzitter van N-VA Wichelen

Kurt Rasschaert is nieuwe voorzitter van N-VA Wichelen

Foto: Kurt Rasschaert

Wichelen - Tijdens een algemene ledenvergadering is Kurt Rasschaert (47) voor drie jaar verkozen als voorzitter van N-VA Wichelen. Kurt was tot eind december gemeente – en politieraadslid.

Kurt Rasschaert: "Dit is een mooie bekroning van mijn engagement dat ik al sinds 2005 toon voor N-VA. Mijn doel is om in Wichelen onze partij verder uit te bouwen door nieuwe geïnteresseerden aan te trekken. Maar eerst gaat de aandacht naar de verkiezingen van 26 mei. We gaan als lokale afdeling ons uiterste best doen om ook in Wichelen de N-VA een mooie uitslag te helpen behalen. Onze lokale kandidate Evi Rasschaert (24ste plaats Vlaams Parlement) gaan we ook op allerlei manieren in de kijker proberen plaatsen.”

Ivan Vergult werd verkozen tot ondervoorzitter. De mandatarissen Eric Scheire, Evi Rasschaert, Luk Galle en Veerle Bauters maken ook deel uit van het bestuur. De overige verkozen bestuursleden zijn Steven Colman, Jozef Uyttendaele, Danielle Van Boven, Eddy Leunis, Marc Galle, Petra De Wilde en Myriam Coppens.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio