Nog tot 1 april voorintekenprijs voor gloednieuw boek over de Kalkense Meersen

Nog tot 1 april voorintekenprijs voor gloednieuw boek over de Kalkense Meersen

Foto: Natuurpunt Scheldeland

Wetteren / Wichelen / Laarne - Natuurpunt Scheldeland legt de laatste hand aan een nieuw naslagwerk over de Kalkense Meersen: 'Meandertaal. Kalkense Meersen, eeuwenoud en springlevend.' De publicatie wordt voorzien rond half mei 2019. In dit boek wordt de oorsprong van het landschap, de rijke natuur van de Kalkense Meersen, de geschiedenis en het gebruik door de eeuwen heen belicht.

Vroegere en huidige gebruikers van het gebied komen aan het woord, en er wordt een overzicht van 30 jaar natuurbeheer in het gebied gegeven, evenals de rol die Natuurpunt daarin gespeeld heeft. Verder werpt het boek een licht op de toekomstige ontwikkelingen. Aan de hand van 3 uitgestippelde wandelroutes en een uitgebreide toelichting over natuur en cultuur wordt de lezer uitgenodigd om zelf op verkenning te gaan.

Het boek zal circa 200 pagina's tellen en wordt rijk geïllustreerd met beeldmateriaal van lokale en externe topfotografen. Verder zal ook beeldmateriaal aan bod komen uit binnen- en buitenlandse archieven.
Formaat: 21 x 27 cm, staand.

Het boek 'Meandertaal. De Kalkense Meersen. Eeuwenoud en springlevend' kost 34 euro. Maar ... je kunt nú intekenen tegen een voordeelprijs van 29 euro. Bovendien wordt je naam dan in het boek vermeld. Dit voorinteken-aanbod eindigt op 1 april 2019. De opbrengst gaat integraal naar de verdere uitbouw van het natuurgebied Kalkense Meersen.

Klik hier om in te tekenen. Je wordt verwittigd wanneer je het boek mag afhalen bij een bestuurslid in je gemeente. Je kunt er ook voor kiezen om het boek te laten opsturen. De verzendingskosten bedragen 9 euro extra. Je inschrijving wordt pas definitief na storting van het juiste bedrag op rekeningnummer BE79 0018 5236 3833 van Natuurpunt Scheldeland.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio