ASZ Wetteren telt 702 tevreden bezoekers tijdens opendeurdag

ASZ Wetteren telt 702 tevreden bezoekers tijdens opendeurdag Foto: ASZ

Wetteren - 702 mensen kwamen op zondag 17 maart tijdens de Dag van de Zorg een kijkje nemen achter de schermen van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Wetteren. Bij ASZ Geraardsbergen kwamen er 716 geïnteresseerden langs voor een boeiende zondag bij het ziekenhuis.

De bezoekers werden warm onthaald. Posters en filmpjes, heldere toelichtingen, demonstraties, kleine gadgets, een leuke wedstrijd en animatie voor de kinderen, … Dit alles zorgde ervoor dat iedereen – van jong tot oud – een fijne en interessante rondleiding kon beleven. De opendeurdag leverde dan ook tal van positieve reacties op, onder meer over het enthousiasme, de vriendelijkheid en de fierheid waarmee de meer dan 30 diensten zich voorstelden en deskundige uitleg gaven over gespecialiseerde onderzoeken en apparatuur.

ASZ Wetteren heeft een sterke identiteit als revalidatiecampus met zijn 64 erkende bedden en jaarlijks 6 215 daghospitalisaties. Bovendien heeft men hier ook een operatiekwartier met drie innovatieve en kwalitatieve operatiezalen. Alle bezoekers konden genieten van een unieke blik achter de schermen. ASZ blikt terug op een geslaagde editie en wil dan ook alle aanwezigen bedanken.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio