Quizzen zit in de lift bij KVG Oosterzele

Quizzen zit in de lift bij KVG Oosterzele

De winnende ploeg Foto: KVG Oosterzele

Oosterzele - KVG Oosterzele organiseerde de jaarlijkse quiz in zaal De Rots. Julien De Meyer was zoals vanouds de presentator, Hubert Van De Sype projecteerde de beelden en Antoine Heyerick, Daniel Lemmens en Willy Van De Vijver fungeerden als jury. Er namen 19 ploegen van 4 tot 5 deelnemers per ploeg deel aan de quiz.

"De Quiz blijft ieder jaar een succes" vertelt voorzitster Juliette Van De Sijpe. "Wij stellen vast dat het aantal deelnemers ieder jaar aangroeit, er waren dit jaar 85 personen ingeschreven. Dat heeft te maken met de formule die gehanteerd wordt: alleen de winnende ploeg wordt bekendgemaakt en iedereen ontvangt dezelfde waardevolle attentie."

“De Brandnetels” waren de winnaars. Ze behaalden 98.5 punten op 100. De ploeg bestond uit Germain en Rolanda Van Der Gucht, Julien Van Der Gucht en Christianne Scheirlinck, Voorzitter Juliette Van De Sijpe overhandigde de prijs aan de winnende ploeg. De andere ploegen scoorden tussen de 80 en 90 punten. Iedereen was zeer tevreden over de leuke namiddag. Er werden ook zo'n 14 kg wafels gebakken door de KVG-ploeg, en die smaakten bijzonder lekker!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio