24ste Kroegentocht in Laarne

24ste Kroegentocht in Laarne

24ste Kroegentocht in Laarne Foto: WP

Laarne - De 24ste editie van de kroegentocht in Laarne vindt traditiegetrouw weer plaats op 30 april, dat is dit jaar op een dinsdagavond. Vanaf 21 uur kun je je weer laten gaan tijdens de optredens van de live-coverbands in de Laarnse café's. Laarne is nog steeds niet verlost van de wegenwerken waardoor er weer gekozen werd voor een limited edition met drie café's in de dorpskern: De Wastobbe, Sint-Hubertus en De Fonteyn.

In de Wastobbe treedt SWIFT op. Sinds 2008 spelen ze de pannen van het dak met ijzersterke covers uit de jaren '70, '80 en '90. Prince, Faith No More, Gary Moore, Golden Earring, Jimi Hendrix... you name it, they play it!

Sint- Hubertus stelt de P&P- coverband voor. Een viertal dat elkaar toevallig gevonden heeft op het podium. Van eigentijds tot covers met een twist, Engels. Nederlandstalig of Frans, van rock tot polonaise. Zij spelen voor ieder wat wils.

In de Fonteyn geven de knotsgekke Molteni's het beste van zichzelf. Onder het mom 'charmant amateuristisch' brengen zij elk publiek in hogere sferen. Van gouwe ouwe klassiekers tot de nieuwste popsongs en dan weer terug naar kinderliedjes waarop zelfs de kleinste peuter begint te shaken.

Dus allen naar Laarne op dinsdagavond 30 april. Start optredens vanaf 21u op de drie locaties. Bandjes in voorverkoop te verkrijgen in de deelnemende café's (5 euro, aan de kassa 7 euro). De bands gaan door tot in de vroege uurtjes, want op 1 mei kun je lekker uitslapen.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio