Natuurpunt Oosterzele organiseert Nature Trail, een sponsorloop in, en ten voordele van lokale natuur

Natuurpunt Oosterzele organiseert Nature Trail, een sponsorloop in, en ten voordele van lokale natuur

Foto: Natuurpunt Oosterzele

Oosterzele - Twee teams van Natuurpunt Oosterzele doen op 22 en 23 juni mee aan “Expeditie Natuurpunt”. Op twee dagen moeten ze dan 65 km afleggen per kano en te voet. Na weken van condititie-training, workouts en proteine-shakes zijn de twee expeditie-teams klaar voor een eerste challenge. Op 5 mei willen ze samen met jullie hun conditie testen om te zien of ze klaar zijn voor het echte werk op 22 en 23 juni, of dat er nog werk is aan de quadriceps en biceps.

Op deze nature trial wordt (voor groot en klein) een parcours van 1,8 km uitgezet in het bos. Je kan zo veel rondes lopen als je zelf wil. De iets minder sportievelingen kunnen ook een uitgepijld traject van 8 km wandelen. Helemaal geen zin in actie? Dan kan je ook gewoon gaan supporteren aan de bar.

De opbrengst van deze activiteit gaat volledig naar Expeditie Natuurpunt (Team Gondebeek 1&2) en dus naar aankoop van nieuw natuurgebied in de Gondebeekvallei.

Vertrek tussen 14 uur en 15 uur aan het station van Gontrode (Chirolokaal). Deelname kost: 10 euro voor volwassenen/5 euro vanaf 6 tot 12 jaar/<6 jaar gratis; water onderweg en drankje op het einde inbegrepen. Graag vooraf inschrijven via info@natuurpuntoosterzele.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio