Sportgala in Oosterzele

Oosterzele - Op vrijdag 24 mei organiseren de Oosterzeelse sportraad en het gemeentebestuur Oosterzele het Sportgala. Dit vindt plaats in de theaterzaal van GC De Kluize te Oosterzele. Het wordt een avond voor en door de Oosterzeelse sporters. Je mag je verwachten aan spetterende demo’s van Balletschool Toi, Moi et la Danse en Turnclub Olympia Oosterzele. Ook WTC De Zwervers en Karatéclub Tomodicha lichten hun werking toe.

Wie worden dit jaar in de bloemetjes gezet?

Sporters die kampioen werden volgens de onderstaande voorwaarden:

  • 1ste, plaats op Oost-Vlaams kampioenschap
  • 1ste of 2de plaats op Vlaams kampioenschap
  • 1ste of 2de of 3de plaats op Belgisch kampioen
  • Selectie Europees of Wereld kampioenschap en Olympische spelen

Een afsluitende receptie

Een leuke babbel achteraf mag zeker niet ontbreken. Met een hapje en een drankje in de hand wordt deze mooie avond afgerond. Hiervoori wordt afgezakt naar de cafetaria voor de Oosterzeelse sporters in sporthal De Kluize,

Uw aanwezigheid op voorhand bevestigen is aanbevolen om zeker te zijn van uw zitplaats want het aantal plaatsen is beperkt in de theaterzaal van GC De Kluize. Uw bevestiging kan u sturen naar sportdienst@oosterzele.be of telefonisch op nummer 09 363 84 22. De inkom is voor iedereen gratis en de deuren gaan open vanaf 19.30 uur. Het gala start stipt om 20 uur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio