Exclusieve voorverkoop tickets Scala & Kolacny Brothers op zaterdag 18 mei

Wetteren - OKRA Academie Wetteren heeft Scala & Kolacny Brothers uitgenodigd voor het nieuwjaarsconcert op 17 januari 2020. Het concert zal plaatsvinden in de Sint-Gertrudiskerk in Wetteren en aanvangen om 20.00 uur. Er is een exclusieve voorverkoop van tickets op zaterdag 18 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur in cc De Poort. Kaarten voor dit concert kosten 35 euro; OKRA-leden hebben 5 euro korting. Er zijn ook VIP-kaarten te krijgen. Een VIP-kaart kost 50 euro en geeft recht op deelname aan de receptie die plaatsvindt in cc De Poort voor het concert. De online kaartenverkoop start op 1 juni vanaf 9.00 uur via scala.okra.wetteren@gmail.com.

Scala is het koor onder leiding van Steven en Stijn Kolacny dat tegelijkertijd de koorwereld en de rockscene op hun grondvesten deed daveren. Met eigen nummers maar vooral met hun eigenzinnige, soms héél intieme covers van bekende rocknummers, metalsongs en zelfs dancemuziek.

In combinatie met bijpassende choreografieën en een verbluffende lichtshow krijg je een visueel en auditief totaalconcept. Scala & Kolacny Brothers treedt in Wetteren op met piano en een koor bestaande uit zestien meisjes.

OKRA Academie Wetteren organiseert het concert ten voordele van het kankeronderzoek van prof. dr. Johan Swinnen (ook zijn zoon kreeg op 13-jarige leeftijd kanker) en het Leuvens Kankerinstituut. Kanker raakt velen van ons, soms heel diep. Toch moeten we hoopvol zijn. We blijven vooruitgang boeken. Het aantal patiënten dat kanker overleeft, blijft stijgen. Maar kanker blijft een creatieve vijand, dus moeten alle krachten gebundeld worden.

Het Leuvens kankerinstituut, het LKI, verenigt onderzoekers, artsen en zorgverleners van KU Leuven en UZ Leuven in de strijd tegen kanker.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio