FOTO. Wetteren ontdekken van op de Schelde

Wandelen en fietsen langsheen rivieren en kanalen is voor veel mensen synoniem voor rust, ontspanning en ademruimte. Maar ook varen kent bij het publiek steeds meer bijval. Je hoeft ook niet de gelukkige eigenaar te zijn van een jacht of enig ander binnenvaartuig om dit alles te kunnen ontdekken, de Toeristische Dienst van Wetteren helpt je graag een handje. Regelmatig wordt een boottochtje ingericht, zoals dinsdagavond. De boot vertrok aan het veer in Schellebelle (rechteroever) en vaarde tot in Melle en terug, een tocht van een tweetal uur. Aan boord was er ook muzikale omlijsting met Shana Oyen, Wim Van Poucke en Eric De Kesel.

Deelnemen aan deze boottochten met rederij Rivertours kan individueel of in groep en dit aan 15 euro per persoon. In deze prijs zit niet alleen een 2 uur durende onvergetelijke tocht op de Schelde, je krijgt ook een aperitiefje aangeboden om deze ervaring nog unieker te maken, en een ervaren gids geeft je een woordje uitleg over de wondere natuur langs de oevers van deze fascinerende rivier.

De volgende bootocht vindt plaats op dinsdag 13 augustus om 19 uur. Reserveren kan via toerisme@wetteren.be of telefonisch op het nummer 09/ 366 31 04.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio